De ce sa alegi un sistem audio 5.1 pentru locuinta ta?

Daca sunteti un ascultator de muzica inflacarat, si nu va puteti multumi cu clasicele perechi de casti pe care cu totii le folosim din cand in cand, sau daca pur si simplu va place sa ascultati muzica avand volumul dat la maxim si, in acelasi timp, avand o calitate foarte buna a sunetului, atunci cu siguranta ar trebui sa luati in considerare posibilitatea de a cumpara un sistem audio.

Desigur, daca doriti sa aveti o calitate sonora cat mai buna, interesandu-va nu doar volumul, dar si armonia muzicii, atunci trebuie sa fiti in rand cu noile inovatii tehnologice, si sa optati pentru un sistem audio 5.1. Daca vreti sa vedeti cum functioneaza un astfel de sistem, dati click aici.

De ce sa alegi un sistem audio 5.1?

In timp ce o pereche clasica de boxe ofera doar o experienta Sonora de tip stereo,  un sistem audio 5.1 are foarte multe imbunatatiri care va pot imbunatati extrem de mult experienta Sonora atunci cand ascultati muzica, atunci cand vizionati un film sau cand doriti sa va jucati anumite jocuri video. Daca vrei sa vezi un top 3 al sistemelor audio intra pe siteul sistemaudio.ro si te vei convinge ce merita cu adevarat cumparat.

Sistemul audio 5.1 este bazat pe efectul Surround, acest efect putand reda cu multa claritate si exactitate modul de propagare a sunetului in realitate, facandu-l astfel o alegere evident mai buna decat o pereche de boxe care nu pot oferi altceva decat volum si, eventual, bass.

Cat costa un sistem de boxe 5.1 de calitate?

Sistemele de boxe 5.1 au ajuns sa fie o necessitate pentru majoritatea iubitorilor de filme, muzica, jocuri video, sau pentru cei care detin un sistem home cinema.

Cu toate imbunatatirile tehnologice care apar din ce in ce mai repede, si oferta de pe piata a acestora creste considerabil. Avand in vedere toate acestea, avem posiblitatea de a alege dintr-o gama foarte variata de sisteme, astfel incat toate cerintele noastre sa fie perfect indeplinite.

Cat de mult costa un sistem de boxe 5.1 de mare calitate?

Cel mai bun sistem audio 5.1 prezent pe piata la ora actuala este, cel mai probabil, sistemul Logitech Z906. Acesta, desi a aparut la jumatatea anului 2011, inca se afla in topul celor mai bune sisteme audio, datorita caracteristicilor sale.

El vine cu un subwoofer care are diametrul de 8”, care poate dezvolta 165 W si care are integrate atat amplificatorul acestuia, cat si amplificarea celor 5 sateliti de care sistemul dispune, ajungand astfel la o putere totala de 500 W.

Care sunt cele mai bune sisteme audio 5.1?

Cu totii stim deja ca orice iubitor al unei experiente sonore cat mai placute, in ceea ce priveste vizionarea de filme, ascultarea unor melodii sau jucarea unor jocuri video, are nevoie de un sistem audio 5.1, care poate oferi foarte multe avantaje si imbunatatiri fata de clasicele boxe cu care cei mai multi dintre noi suntem obisnuiti. Dar care sunt cele mai bune sisteme si cum le putem gasi?

In primul rand, trebuie sa ne uitam la anumiti parametrii, cum ar fi amplificatorul sau difuzoarele. De asemenea, trebuie sa fim atenti atat la design, cat si la termenul de garantie, toate acestea facand parte din achizitionarea pe care o facem atunci cand ne alegem un sistem.

Care sunt cele mai bune sisteme audio 5.1?

Unul din cele mai vandute si mai renumite sisteme audio 5.1 este sistemul Logitech Z906. Logitech este unul din cei mai cunoscuti producatori de produse periferice din intreaga lume, iar sistemele audio nu fac exceptie. Unul din cele mai bune produse Logitech este acest sistem audio, care vine cu extreme de multe imbunatatiri fata de un sistem normal.